Dieper voelen

Nooit te oud om te leren

Het overkomt ons allemaal wel eens dat we vanuit een gebrek aan vertrouwen stagneren in ons ontwikkelingsproces. Ons hele leven lang dienen zich leermomenten aan, die ons verder helpen op onze weg naar de kern. Om te worden wie we zijn in onze puurste vorm. Maar soms ervaren we deze leermomenten als eng en groots of zien we simpelweg niet dat wat voor ons ligt. 

We durven dan niet diep in onszelf te voelen en te doorleven wat de stroom van het leven ons aanbiedt. We durven soms de sprong in het diepe niet te maken en laten stukjes ontwikkeling liggen. Dit komt door onverwerkt verleden. Dit kan je zien als achterstallig onderhoud, stukjes angst, pijn, boosheid en verdiet van vroeger. Deze stukje wachten op jou om liefdevol aangraakt te worden. Dan versmelten ze en integreren ze als we ze liefdevol omarmen vanuit ons dieper voelen. Dat maakt dan de weg vrij om te doen waarvoor we op aarde zijn gekomen. 

'De Bevlindering' staat voor het aangaan van het leven in al haar facetten. Doorleef je leven door in het diepe te springen, angst te overwinnen en je over te geven aan dat wat zich aandient. Door dieper met je voelen in contact te komen ontdek je nieuwe, diepere lagen in jezelf, nieuwe kwaliteiten. Je vindt jezelf stukje voor stukje opnieuw uit waardoor je meer in contact komt met je kern, helderder weet hoe je je leven kan inrichten en beter beslissingen kunt nemen. Kortom, waardoor je gaat vlinderen.

Door middel van geleide energiebehandeling helpen we je bij het vinden van je eigen weg naar binnen. Door meer en meer van binnenuit in contact te komen met de kern van je bestaan, ontstaat een nieuwe toekomst die met je hart verbonden is.